Drop Down Menu
   
   
   
M3i SERIE
MX SERIE
E3 SERIE
E5 SERIE
79 SERIE
790
792
794
796
79C
M-iSPHERE
SUBWOOFERS
STANDS
BROCHURE

 

     
     
790    

De 790 en 791 zijn het resultaat van intensieve research inspanningen om een luidspreker met een 3-dimensionaal geluidsbeeld te creëren in combinatie met een zo groot mogelijk frequentiebereik en dynamisch gedrag, verkregen uit een luidspreker met een zo compact mogelijke luidsprekerbehuizing en die bovenal geschikt moet zijn om gebruikt te worden in vrijwel elke ruimte. Klein van formaat maar met indrukwekkende muzikale prestaties.

De Mission 790 is het meest compacte audiofiele monitormodel van de 79 serie.
Klein maar fijn vinden wij want met deze toch nog compacte speaker haalt u veel muziek in huis en voor vele jaren en aangenaam betaalbaar. U zult verrast zijn bij het horen van voorheen voor u onbekende details in uw favoriete muziek want daar is deze Mission toe in staat wanneer deze is aangesloten op een goede kwaliteitsversterker. Door zijn formaat is hij ook nog eens gemakkelijk te plaatsen in uw interieur.

Voor de mid-laag weergave wordt gebruik gemaakt van de de 79 Parawave woofer met ‘sandwich’ constructie en voor de hoge frequenties de 79 serie silkdome tweeter met ontkoppelde ophanging om vibraties vanuit de kast te elimineren.
Om nadelige thermische compressie, veroorzaakt door temperatuur fluctuaties, te voorkomen zijn er voor het koelen van de ferrofluid koelvloeistof extra koelribben achter op de tweeter aanwezig.

Het scheidingsfilter is opgebouwd uit uitsluitend topkwaliteit componenten en direct gemonteerd aan de bi-wire aansluitingen voor een zo kort mogelijke signaalweg naar de drivers.

Voor optimale weergave plaats u de 790 op een goede luidsprekerstand (er is een bijpassende 79 Stand leverbaar waarop de 79 vast gemonteerd kan worden) Deze compacte speaker staat dan op de perfecte speelhoogte.

De 790 is leverbaar in schitterend hoogglans pianolak zwart of een adembenende rosewood pianolak hoogglans uitvoering

   
   

 
 
   

 

 

Type : Monitor 2-weg reflex
Frequentie bereik : 65Hz - 20 Khz
Gevoeligheid : 87 dB
Volume : 7 ltr
Impedantie : 8 Ohm
Aanbevolen versterker vermogen : 50 - 150 W
Afmetingen (H x B x D) : 300 x 170 x 270 mm
Afwerking : Hoogglans pianolak
Hoogglans pianolak rosewood
Optioneel : 79 Stand