Drop Down Menu
   
   
   
M3i SERIE
MX SERIE
E3 SERIE
E5 SERIE
E50
E52
E54
E5C
79 SERIE
M-iSPHERE
SUBWOOFERS
STANDS
BROCHURE

 

     
     
E54    

De oogstrelende slanke floorstander uit de E5 serie. Een schoonheid voor in uw woonkamer en met indrukwekkende prestaties voor het formaat.

Mission’s E54 is een slanke zuilluidspreker ontworpen met luidsprekertechnieken die ontwikkeld zijn voor het high-end topmodel Pilastro en de daarna doorontwikkelde Elegante e8 serie.

Bijzonder aan de E54 is dat het een gesloten systeem betreft waarbij de midden- en laagweergave verzorgd worden door 2 woofers die samenwerken met 3 ABR’s. Bij deze ontwikkeling vanuit de Pilastro wordt gebruik gemaakt van resonatoren (ABR’s) om het frequentiebereik te vergroten in plaats van hiervoor meerdere kleine woofers in te zetten om de lagere frequenties te kunnen weergeven. Dit laatste leidt vrijwel altijd tot minder precisie in de weergave vanwege looptijdsverschillen per woofer. (Bij gebruik van meerdere woofers reageren deze nooit gelijktijdig met dezelfde snelheid en lopen daarom nooit exact met elkaar ‘ín de pas’. Dit geeft veelal een “vertroebeling” in de weergave).

Door gebruik te maken van 3 Paramid ABR’s met een extreem hoge stijfheid en ultra licht van gewicht wordt wel het conusoppervlak vergroot om daarmee een groter frequentiebereik te verkrijgen maar worden de ABR’s gelijktijdig “aangestuurd” door de 2 woofers en oefenen beide onderdelen een perfect gebalanceerde controle op elkaar uit in de gesloten behuizing. Mede hierdoor ontstaat een midrangeweergave met meer openheid, precisie en snelheid. Eis is wel dat de gebruikte (actieve) drivers van hoge kwaliteit zijn. De E5 woofers met Aramid verstevigde sandwich conusmateriaal beschikken dan ook over een gegoten metalen chassis, Neodymium magneten. Het crossover is opgebouwd uit audiophile grade componenten en intern direct gemonteerd aan de bi-wire terminals voor zo min mogelijk verliezen door een zo kort mogelijke signaalweg.

De E54 is perfect voor stereo muziekweergave maar zal als frontluidspreker en eyecatcher bij gebruik in een home cinema setup u veel plezier en luistergemak brengen en zal film- en tv beleving intenser en dichterbij brengen.

De E54 is verkrijgbaar in hoogglans Metallic Black, Pearl White en Walnoot. Verder in de houtfineer uitvoering Kersen.

   
   

   

Type : Tower 2-weg ABR loaded
Frequentie bereik : 48Hz - 30 Khz
Gevoeligheid : 85 dB
Volume : 19 ltr
Impedantie : 8 Ohm
Aanbevolen versterker vermogen : 50 - 100 W
Afmetingen (H x B x D) : 956 x 165 x 334 mm
Afwerking : Hoogglans Metallic Black
Hoogglans Pearl White
Hoogglans Walnoot
Houtfineer Kersen