Drop Down Menu
   
   
   
M3i SERIE
MX SERIE
E3 SERIE
E5 SERIE
E50
E52
E54
E5C
79 SERIE
M-iSPHERE
SUBWOOFERS
STANDS
BROCHURE

 

     
     
E5C    

Met de opkomst van home-entertainment door DVD, Blu Ray en tegenwoordig ook games, zijn deze media een steeds belangrijkere rol gaan spelen in ons leven en zijn ze vrijwel niet meer weg te denken uit de woonkamer. Met de intrede van flatscreens zoals plasma en later LCD, met als gevolg grotere beelddiameters terwijl veelal hiervan het geluid achter blijft, wensen we meer dan alleen maar “geluid”. Het belang van goede geluidsweergave en daarmee een kijk en luisterbeleving met meer precisie, detail en realisme én uiteraard een fraaie styling, is van groot belang om de sensatie en kwaliteit van hedendaagse films en muziekprogramma’s echt tot een belevenis te maken en met emotie te kunnen ondergaan.

De E5C centerluidspreker speelt als weergever van het centerkanaal hierbij een belangrijke rol en is speciaal ontworpen om gecombineerd te worden met de andere types uit de e5 serie. Door gebruikmaking van E5-Paramid woofers en identieke tweeters in de serie, past het klankkarakter van de E5C naadloos in elke e5 configuratie en ontstaat er daardoor een meer homogeen geluidsbeeld. Door toevoeging van een actieve Mission subwoofer wordt het weergavebereik van elk systeem beduidend vergroot en worden ook de laagste frequenties weergegeven met meer impact die bij speelfilms vaak een belangrijke rol spelen.

De E5C wordt geleverd met een houder waardoor deze wanneer laag of hoog geplaatst op de juiste luisterhoogte gericht kan worden voor de beste prestaties.

 

Type : Center 2-weg gesloten kast
Frequentie bereik : 68Hz - 30 Khz
Gevoeligheid : 85 dB
Volume : 4,9 ltr
Impedantie : 8 Ohm
Aanbevolen versterker vermogen : 50 - 100 W
Afmetingen (H x B x D) : 139 x 461 x 242 mm
Afwerking : Hoogglans Metallic Black
Hoogglans Pearl White
Hoogglans Walnoot
Houtfineer Kersen
Houtfineer Beuken
Inclusief : Table Stand