Drop Down Menu
   
   
   
M3i SERIE
MX SERIE
E3 SERIE
E5 SERIE
79 SERIE
M-iSPHERE
SUBWOOFERS
MS8 II
M3AS(MS10II)
MS-Duo
MS-Cube
79as
STANDS
BROCHURE

 

     
     
79as    

In tegenstelling tot andere in de markt verkrijgbare ‘lifestyle’ subwoofers beschikt de 79AS over een echt high-powered klasse A-B versterker ontwerp. Dit betekent volledig behoud van het pure signaal ook bij uitzonderlijke hoge uitgangniveaus, zonder het anders noodzakelijke gebruik van signaalvervuilende schakelende voedingen die veelal worden toegepast in andere subwoofers.

Wat de 79AS echter absoluut onderscheidt van andere audiofiele subwoofers is het gebruik van ‘Direct Filter Paths’ in het subwooferontwerp.
In plaats van via digitale soundprocessing, waarmee de karakteristiek gewijzigd wordt waarna deze naar de versterker gaat, betekent DFP het behoud van het originele signaal, dus de basis van de harmonische structuur. Zelfs bij lage frequenties wordt deze structuur gemakkelijk verstoord bij gebruik van overbodige en ongevoelige elektronica in de signaalweg.

Mede door goede plaatsing van de subwoofer en luidsprekers en door gebruik te maken van de instelmogelijkheden zoals fase, volume en overgangsfrequentie die allen te bedienen zijn via de bijgeleverde eigen afstandsbediening, ontstaat er een mix aan mogelijkheden voor het perfect instellen van de 79AS subwoofer.

Naast de ingebouwde 300 Watt versterker beschikt de 79AS over een status-display aan de voorzijde waarop de gegevens over de afstelling zichtbaar zijn. Voor verschillende situaties zijn er 4 pre-sets instelbaar.

Deze top subwoofer is aan de basis ontworpen om toegepast te worden in een top-hifi systeem en zal de performance ervan in ‘high-resolution’ termen zeker positief beïnvloeden.

De 79AS is leverbaar in pianolak hoogglans zwart

   
   

 
   
   

 

 

Type : Subwoofer gesloten kast
Frequentie bereik : 25Hz - 110 Khz
Gevoeligheid SPL/M @ 2.83V : 250mV for 100W
Volume : 42 ltr
Ingebouwde versterker vermogen : 300 W
Afmetingen (H x B x D) : 460 x 500 x 390 mm
Afwerking : Hoogglans pianolak zwart