Drop Down Menu
   
   
   
M3i SERIE
MX SERIE
E3 SERIE
E5 SERIE
79 SERIE
M-iSPHERE
SUBWOOFERS
STANDS
BROCHURE

 

     
     
MX SERIE  M-iSPHERE
     
     

Sinds haar start in 1977 heeft het Engelse Mission op het gebied van luidsprekerontwerp en acoustic engineering een bijzondere plaats verworven in de luidsprekerindustrie wereldwijd en er groeit vanaf de beginperiode een grote internationale waardering voor haar producten (waaronder ook Cyrus elektronica tot 2004). Er zijn er vele bekroond met nationale en internationale Awards, Best-Buy’s en onderscheidingen door vele vakmensen uit de audiowereld.

Het merk heeft deze reputatie mede te danken door uitgebreide research om hiermee vervolgens op technologisch en innovatief gebied grenzen te verleggen door de introductie en toepassing van nieuwe materialen en technieken. Deze benadering wordt ook in de huidige producten nog altijd toegepast zoals bijvoorbeeld de behuizingen van de 79 serie.

Het huidige Mission programma bestaat uit diverse series met een aantal modellen waarvan elke luidspreker ontwikkeld is voor u om thuis optimaal te kunnen genieten van uw muziekcollectie. Van verrassend goed klinkende betaalbare en compacte modellen, tot de grotere vloerstaande systemen voor de veeleisende liefhebber en ontworpen voor stereoweergave en home cinema op topniveau. Ook een compleet subwooferprogramma en accessoires zoals luidsprekerstands ontbreken niet. Wij wensen u goed geluid toe en daarmee veel luisterplezier.

     
     
M3i SERIE E3 SERIE E5 SERIE
     
79 SERIE SUBWOOFERS STANDS