Drop Down Menu
   
   
   
M3i SERIE
MX SERIE
MXS
MX1
MX2
MX3
MX4
MX5
MXC1
MXC2
Brochure MX
Manual MX
E3 SERIE
E5 SERIE
79 SERIE
M-iSPHERE
SUBWOOFERS
STANDS
 

 

De MX serie is een nieuwe stap voorwaarts in een reeks van baanbrekende producten van Mission waarbij bijzondere prestaties op gebied van geluidskwaliteit en betaalbaarheid wederom resulteren in een serie met een opvallend hoge prijs/kwaliteit verhouding.

In de MX modellen is gebruik gemaakt van geavanceerde drive units die alle muzikale details die u wenst, en welke zo belangrijk zijn om uw muziek tot leven te brengen, kunnen weergeven waardoor u meegesleept wordt door de ritmes en de levendigheid zult ervaren van zangstemmen en instrumenten.

De Mission MX mid-laag drivers zijn gemaakt van een hoogwaardig speciaal fibre cone mengsel hetgeen de conus een extreem hoge stijfheid en sterkte geeft en de constructie verzorgt een naadloze weergave van het bas en middengebied. De midlaag drivers van alle modellen zijn volledig nieuw ontworpen waarbij de complexe mechanische eigenschappen en principes welke gelden voor de 'motor' van deze drivers bestudeerd is en de interactie ervan met de overige onderdelen van de drive unit. De units worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitseisen. De woofer werkt perfect samen met de vertrouwde 25mm silkdome tweeter en beschikt hierbij over een geavanceerd scheidingsfilter.

Nieuw is de in de fronten verwerkte wave-guide (spreiding van de tweeter). Hierdoor ontstaat een volkomen natuurlijke samenvloeiing in de afstraling van de hoge en midden frequenties. Hierdoor kunt u voor het eerst luisteren naar luidsprekers die de beste prestaties geven zonder dat u hiervoor het front hoeft te verwijderen.

Wat betreft de styling is deze onberispelijk door de gemonteerde fronten. De high-tech uitstraling en toegepaste materialen en afgeronde voorzijde dragen bij om de luidspreker zich gemakkelijk in elk interieur te laten integreren. De keuzemogelijkheid uit de leverbare uitvoeringen zwart, walnoten en kersen zullen u het daarbij nog gemakkelijker maken.

Qua plaatsing zijn de MX modellen ontworpen en geschikt om vrij dicht bij de muur te plaatsen, zij zullen perfect combineren met uw huiskamerakoestiek en zullen minder ruimte in beslag nemen. De luidsprekers hebben een speciaal afstraalgedrag gekregen voor een gebalanceerde geluidsweergave met een brede spreiding. Dankzij de waveguide kan de luisteraar overal in de ruimte genieten van een stabiel stereobeeld en home cinema weergave.

Elke stereo luidspreker in de serie beschikt over bi-wire aansluitingen en heeft dus de optie voor bi-wire bekabeling voor dat extra beetje meer perfomance dat audiofielen graag willen. Als extra optie kan het onderste gedeelte van enkele vloerstaande modellen gevuld worden en 'ge-tuned' met gedroogd zand voor meer stabiliteit en kastdemping voor verbeterde prestaties. Als resultaat van deze 'tweaks' zal de transientweergave verbeteren en de detaillering in de weergave toenemen.

Tenslotte beschikt de MX serie voor AV home cinema weergave over speciale surround en center luidsprekers om daarmee een hi-fi / AV systeem samen te stellen zonder muzikale compromissen te hoeven sluiten in de weergavekwaliteit. De ruime keuze uit een reeks kwaliteit subwoofers van Mission zal u in staat stellen om een compleet AV systeem te kiezen, passend bij de ruimte, om u een spannende cinema ervaring te bezorgen.