Drop Down Menu
   
   
   
M3i SERIE
MX SERIE
E3 SERIE
E5 SERIE
E50
E52
E54
E5C
79 SERIE
M-iSPHERE
SUBWOOFERS
STANDS
BROCHURE

 

Met de E5 serie heeft Mission als doel gehad een oogstrelende, slanke luidsprekerlijn te ontwerpen met uitmuntende eigenschappen waarbij de weergaveprestaties in combinatie met een perfect afwerkingsniveau de uitgangspunten zijn geweest. Daarbij moesten de E5 serie modellen een sieraad zijn in uw interieur.

Deze spraakmakende en zeer fraai ogende luidsprekers zullen verassend uw muziek tot leven brengen en u zult daarmee jarenlang veel genot en luisterplezier beleven aan deze Mission serie. De ronde vorm draagt ook bij aan een stijvere behuizing waardoor er meer controle over de weergave wordt verkregen.

De E5 modellen beschikken over een Granitech behuizing. Dit is een steenachtig materiaal met een zeer fijne korrelachtige structuur waardoor kastresonanties zich moeilijk kunnen voortplanten en hierdoor een zeer ‘stille’ behuizing is verkregen.

Door gebruik te maken van een hogere kwaliteit drivers en audiophile grade scheidingsfilter componenten overstijgen de prestaties van de E5 serie duidelijk die van de E3 lijn.

Voor de laagweergave wordt gebruik gemaakt van E5 Paramid woofers met een gegoten chassis. Het conusmateriaal bestaat uit een sandwich constructie die verstevigd is met Aramide polymer fibers en heeft bijzondere eigenschappen: extreme stijfheid, zeer licht van gewicht en beschikt door de gelaagde opbouw en materiaalgebruik over een zeer grote interne demping, waardoor ‘opbreek’ verschijnselen en interne vibraties tot een minimum beperkt blijven.

De E5 tweeters beschikken naast ferrofluid koeling ook over heatsink koelribben voor een betere afvoer van warmte met als resultaat betere prestaties en hogere belastbaarheid. Uiteraard beschikken alle types over vergulde bi-wire aansluitingen.

Wij zijn van mening dat indien u op zoek bent naar een slanke zeer fraai ogende (zuil) luidspreker u zeker de E5 serie eens moet gaan beluisteren.

Leverbaar in de hoogglans kleuren Black Metallic, Pearl White en Walnut. Ook de houtfineer uitvoeringen kersen en beuken zijn verkrijgbaar.