Drop Down Menu
   
   
   
AURA
Note Premier
Groove
Neo
 
DOWNLOAD
Brochure
Manual
 
REVIEWS
Stereo
Hifi Statement
6moons.com

 

     
     
Groove ge´ntegreerde versterker    
     

De Aura Groove is klein van afmetingen maar indrukwekkend groot in klank en prestaties en als schakelcentrum het hart van uw geluidssysteem. Hij combineert ruime aansluitmogelijkheden met een groot gebruiksgemak en beschikt over onvermoede krachtreserves.

De Groove is een compact ogende versterker die uitmuntende eigenschappen van een klassieke versterkerschakeling combineert met aansluitmogelijkheden voor hedendaagse moderne apparatuur. Het versterkerdeel is opgebouwd rondom MosFet transistoren die in een Single Ended Push-Pull configuratie geschakeld zijn. Aan de basis van dit ontwerp ligt het doel om een vrij zeldzame combinatie te verkrijgen waarbij verfijnde muzikaliteit en precisie met gecontroleerde kracht perfect samenwerken. Een grote overbemeten ringkerntrafo zorgt hierbij voor de energievoorziening en in het inwendige van het apparaat worden de stroomtoevoer en het versterkergedeelte door een groot koellichaam gescheiden.

De Groove heeft naast de gebalanceerde symmetrische XLR aansluitingen nog twee RCA (tulp) aansluitingen, een complete tape in/out sectie en een voorversterker (pre out) aansluiting. Daarnaast is er een iPod aansluiting en is de besturing ervan ge´ntegreerd en kunt u een Apple iPod met de afstandsbediening van de Groove bedienen. De aanwezige USB ingang maakt contact met elk soort computer die vervolgens de Groove als externe geluidskaart herkent.

Het uiterlijk en design van de Groove zijn afkomstig van de engelse topdesigner Kenneth Grange en zal u nog in de verre toekomst plezier geven. Het front uit verchroomd edelstaal en de knoppen uit zwart geanodiseerd aluminium zijn een genot om te bedienen en te te zien. Het grote en duidelijk afleesbare display is in stappen dimbaar en uitschakelbaar en de stijlvol in het voorpaneel ge´ntegreerde hoofdtelefoonaansluiting biedt toegang tot vele uren teruggetrokken muziekgenot in alle rust.

 

 

Uitgangs vermogen : 2x 75 Watt @ 8 Ohms
Power Output Stage : Para single ended Push-Pull
Frequentie bereik : 10Hz - 45KHz
THD : < 0.08%
Analoge ingangen : 1x gebalanceerd XLR
3x ongebalanceerd RCA
Analoge uitgangen : 1x voorversterker
1x rec out
iPod docking : via kabel naar achteraansluiting
Digitale ingang : PC USB Link
Display : 14 segment alphanumeric LED
Digital Volume Control : Cirrus Logic CS3310
Hoofdtelefoon aansluiting : ja
Afstandbediening : ja
Afmetingen ( BxHxD) : 286 x 300 x 75 mm
Gewicht : 6,5 kg
     
     
Winkel adviesprijs : Ç 1.499,00