Drop Down Menu
   
   
   
AURA
Note Premier
Groove
Neo
 
DOWNLOAD
Brochure
Manual
 
REVIEWS
Hifi Video Test
HiFi Choice
   Winner 2010

Hi-fi Choice
Hi-Fi World
6moons.com

 

Note Premier Music Center    
     

De Aura Note Premier is een volwaardig high-end Music Center. Het is met audiofiele high-tech kennis en muziektoewijding ontworpen en heeft met haar compacte formaat vele attributen en mogelijkheden aan boord. Zoals een top-loading cd speler, topklasse FM-AM tuner, 1 USB ingang voor iPod en andere MP3 verbindingen en een additionele USB-B ingang voor PC gebruik. Verder 2 Aux inputs voor externe apparatuur, 1 pre-out om bv. een subwoofer op aan te sluiten en 1 digitale optische ingang voor DVD, set-top box of andere digitale bron of netwerk.

Met deze uitgebreidere in- en output opties heeft de nieuwe Aura Note Premier een significante verbetering ondergaan t.o.v. de originele Aura Note qua schakelcentrum in uw muziekweergave. Een paar luidsprekers en luidsprekerkabels zijn het enige dat nog toegevoegd moet worden om te gaan genieten van dit verassende en veelbelovende Aura Note Premier music center.

Het complete en elegante music center is uiteraard bedoelt om bij u thuis in uw woonkamer te gebruiken maar is zeker ook in vanwege de compacte afmetingen in andere ruimtes toepasbaar zoals kantoor en slaapkamer. Het is in staat om een levensecht en indrukwekkend geluidsbeeld neer te zetten vergelijkbaar met andere (grotere) high-end audio systemen. Het is dan ook een belevenis om de Aura Note Premier te beluisteren, alle verwachtingen die u heeft bij de prestaties van een high end systeem zult u ervaren: een diep breed geluidsbeeld, enorme dynamiek, verfijnde details en bijzonder veel nuance in het klankbeeld. Het single-ended MOSFET principe van de eindversterker van de Aura Note Premier is een state-of-art audio ontwerp.

De in hifi kringen bekende engelse ontwerper Kenneth Grange heeft bij het ontwerpen het doel gehad om de Aura Note Premier een zo eenvoudig mogelijk, tijdloos en modern uiterlijk met topklasse uitstraling te geven. Tijdloosheid, waarbij het gebruik van de disc stabilizer terug grijpt naar de analoge dagen van draaitafels en LP’s. Gelijktijdig levert deze stabilizer een serieuze bijdrage om de best mogelijke CD weergave te realiseren.

Steeds meer mensen gebruiken tegenwoordig de personal computer als hun belangrijkste muziekbron, zoekmachine, muziekbibliotheek en speler in één. De Aura Note Premier is bij uitstek geschikt om daarbij uw toegangspoort te zijn tot de schoonheid van uw muziek en deze nog beter te beleven via uw luidsprekers of via uw hoofdtelefoon

   

 

 

Voor- eindversterker
Ingangen : 2x aux (rca)
1x usb-a voor iPod of usb memory
1x usb-b(voor pc)
1x optisch
Uitgangen : 1 paar luidspreker
hoofdtelefoon
voorversterker
Frequentie bereik : 20hz - 25khz(-0.5db)
Uitgangs vermogen : 2x 50 watt
Eindversterker : mosfet single-ended push-pull
     
CD / DAC
Systeem : Top-loading CD mechanisme
Media : CD / mp3 CD / usb memory / ipod
D/A converter : Cirrus logic cs4398, 120db, 192khz upsampling
Digitaal filter : Proprietary 3rd order filter
Digitaal buffer : 32mb sram
     
Tuner
Band :  FM (87.5 mhz - 108.0 mhz) / AM (522 - 1602 khz)
Voorkeuze stations : 20 stations
     
USB
Usb decoder : TI pcm2704 usb dac
Playback formaat : mp3 / wma / ogg (tot 320 kbps)
Recording formaat : mp3 128 kbps (fixed)
Sample rate : 32 - 48 khz / 16bit
     
Afmetingen
Afmetingen ( BxHxD) : 278 x 84 x 278 mm
Gewicht : 7 kg
     
     
Winkel adviesprijs : € 2.199,00